Vítejte v našem obchodě s ochranou stromů.
Máte jakékoli dotazy? Rádi se vším poradíme.

Michal Bartoň
majitel e-shopu

Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DK Avatar autora Daniel Kukla | 12.3.2021
Nejlepší je snadná a rychlá montáž.. srnec z lesního sousedství už může jen zírat... A pokud mi menší pozinkovaná verze vydrží 30 let (ve skutečnosti mě přežije), tak vychází na 13 Kč ročně..
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 31.3.2021
Vážený pane Kuklo, děkujeme srdečně i Vám. Máme radost, že máte radost. Srnec zkrátka musel z kola ven :) Mějte se moc hezky a ještě jednou díky!
PD Avatar autora Podlešákovi, Dunajovice | 10.3.2021
Bezkonkurenční ochrana našich ovocných stromků. Sad nemusíme oplocovat a jsme v klidu.
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 31.3.2021
Milí Podlešákovi, moc nás těší, že jste s naší ochranou stromů spokojeni. Přejeme, ať stromky dobře rostou a bohatou úrodu :)
LD Avatar autora Lukáš Dostálek | 9.3.2021
Je to supr, instalace fakt jednoduchá a srnky nemají šanci...
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 10.3.2021
Dobrý den, pane Dostálku, moc děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s naším pletivem spokojen.
JP Avatar autora Jan Petrtyl | 9.3.2021
Pletivo Motýle dělá přesně to, co má. Namontované je za chvilku a vypadá, že na zahradě opravdu dlouho vydrží. A až nebude potřeba, použijeme ho zas u jiných stromků. Paráda.
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 10.3.2021
Hezký den, děkujeme Vám za první hodnocení v našem novém obchodě. Těší nás, že Motýle plní svůj účel. Ať stromky rostou!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení