Vítejte v našem obchodě s ochranou stromů.
Máte jakékoli dotazy? Rádi se vším poradíme.

Michal Bartoň
majitel e-shopu

Hodnocení obchodu

5,0 16 hodnocení
5
16x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PL Avatar autora Pavel Landík | 23.11.2021
Jednoduché, funkční, opakovaně použitelné - prostě super!
FZ Avatar autora Frantisek Zachula | 17.11.2021
Dodávka se zpozdila ale pan majitel se zachoval že ihned vrátil částku za dopravu . Tím hodnotím slušná firma.
VK Avatar autora Vera Kasik | 31.10.2021
Mam cerstve oplocene stromky primo od pana majitele motylkoveho vynalezu! Jsem nadsena,nikdo v mem okoli takhle zabezpecene stromky nema! Kdyz jsem tenhle napad nasla na internetu,vubec me nenapadlo,ze bude pan Barton tak skvely,ze nezavaha a prijede z jiznich Čech az do podkrkonosi me 34 stromku oplotit?! Ochota,velmi hezke vstricne chovani,sikovnost a dokonale provedeni…..ja jsem technicky nesikovna,takze pro me velmi dulezita pomoc!A to nam jeste take pralo pocasi,protoze stromky jsem mela cerstve zasazene a oploceni je velmi dulezite,sad je u lesa!! Chvalim moc…pevnost oploceni je tak velka,ze nemusim davat drevene podpery,stromky mohu vyvazat k pletivu! No proste vynalez na podtrzenou jednicku a jeste jak pekne ted ten sad vypada!!
S Avatar autora Simona K. | 22.8.2021
Jsem nadšená, zvířátka již méně :-) Výrobek je perfektně vymyšlený, přitom tak jednoduchý, montáž jsem zvládla za pár minut a na zahradě to vypadá krásně, vůbec to "neruší" a hlavně výborně chrání stromky. Rozhodně doporučuji, určitě budu objednávat další Motýle.
EB Avatar autora Elena Burianová | 28.7.2021
Objednávka proběhla rychle a bez problémů, na můj dotaz pán ihned odepsal na můj email a vše kladně vyřídil. Byl moc milý a vstřícný. Rozhodně doporučuji nejen produkt, ale i firmu. Zboží došlo v pořádku a už slouží k úplné spokojenosti ????.
BG Avatar autora Bronislav Gągola | 3.7.2021
Pecka! Montáž opravdu jednoduchá! Vzhledově super. Ovečky mají útlum ????
V Avatar autora Vavříková | 26.6.2021
Jsem spokojena, podle mne dobrý nápad, pro mne určitě, ale já nepotřebovala kvůli lesní zvěři, jsem asi výjimka ale kvůli pejskovi z útulku, jehož vášní je bohužel vyhrabávání všeho a okusování větví. Oceňuji rychlé dodání, montáž je snadná a na zahrádce pohledově ochrana stromku nevadí.
Avatar autora | 19.6.2021
Avatar autora | 31.5.2021
VM Avatar autora Vladimír Matajs | 18.5.2021
Subtilní řešení ochrany stromů, které pohledově neruší a přitom je dostatečně bytelné a odolné. Největší výhodou ochrany stromů Motýle je rychlost a jednoduchost instalace. Sada je do detailu promyšlená, velmi dobře se s ní pracuje. Koupili jsme na zkoušku 10 kusů a přikoupíme další desítky, abychom postupně na všech stromcích vyměnili nevyhovující plastové ochrany, ze kterých měly srnky akorát legraci.
BD Avatar autora Barbora Dusikova | 8.4.2021
Rychle dodání. Produkt odpovídá popisu prodejce ve všech ohledech.
H Avatar autora Hájkovi | 7.4.2021
Montáž opravdu rychlá a naši beránci se k takto oploceným stromkům ještě nedostali - snad ani nedostanou. Pozinkovaná verze vypadá hezky a na dálku není vidět skoro vůbec, tedy nikde nic nehyzdí. Velmi krátká doba dodání - velmi oceňujeme. Jen negativní zkušenost s dopravcem - v avízu nebyla uvedena doba, kdy přijedou, a na řidiče se nedalo dovolat, řešila jsem přes jejich dispečink, tam ale zase nevěděli přesně, kdy se dostane řidič k nám. Tak jsme tu byli asi až do 16 hodin přišpendlení k domu. Určitě bych ráda objednala další várku, ale zatím se zdráhám, právě kvůli tomuto dopravci - to aby na to člověk obětoval celý den.
DK Avatar autora Daniel Kukla | 12.3.2021
Nejlepší je snadná a rychlá montáž.. srnec z lesního sousedství už může jen zírat... A pokud mi menší pozinkovaná verze vydrží 30 let (ve skutečnosti mě přežije), tak vychází na 13 Kč ročně..
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 31.3.2021
Vážený pane Kuklo, děkujeme srdečně i Vám. Máme radost, že máte radost. Srnec zkrátka musel z kola ven :) Mějte se moc hezky a ještě jednou díky!
PD Avatar autora Podlešákovi, Dunajovice | 10.3.2021
Bezkonkurenční ochrana našich ovocných stromků. Sad nemusíme oplocovat a jsme v klidu.
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 31.3.2021
Milí Podlešákovi, moc nás těší, že jste s naší ochranou stromů spokojeni. Přejeme, ať stromky dobře rostou a bohatou úrodu :)
LD Avatar autora Lukáš Dostálek | 9.3.2021
Je to supr, instalace fakt jednoduchá a srnky nemají šanci...
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 10.3.2021
Dobrý den, pane Dostálku, moc děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s naším pletivem spokojen.
JP Avatar autora Jan Petrtyl | 9.3.2021
Pletivo Motýle dělá přesně to, co má. Namontované je za chvilku a vypadá, že na zahradě opravdu dlouho vydrží. A až nebude potřeba, použijeme ho zas u jiných stromků. Paráda.
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 10.3.2021
Hezký den, děkujeme Vám za první hodnocení v našem novém obchodě. Těší nás, že Motýle plní svůj účel. Ať stromky rostou!