Hodnocení obchodu

4,9 54 hodnocení
5
53x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ZJ Avatar autora Zuzana Jirků | 13.5.2024
+Skvely produkt, lehka instalace, muzu jen doporucit - cena za dopravu skoro stejna jako za vyrobek??? pochopila bych kdyby to bylo tezke ale je to lehoucke tak nevim za co si to dopravce uctuje!!! Navic u nas dost neprijemny ridic!!!
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 14.5.2024
Děkuji za objednávku i hodnocení. Doprava je to jediné co nemáme pod přímou kontrolou. Od ceny po předání řidičem. Je tady pouze jeden přepravce, který nám přepravuje tyto větší varianty. Pořád se snažím vymyslet, jak k Vám efektivněji Motýle doručit..
R Avatar autora Relasta s.r.o. | 27.4.2024
JD Avatar autora Jolana Děcká | 15.4.2024
JM Avatar autora Jan Macháček | 9.3.2024
Za 1.
ML Avatar autora Martin Líčka | 4.3.2024
PK Avatar autora Pavel Kučera | 26.11.2023
Super, rychlé dodání, dobré zpracování.
W Avatar autora weendy | 12.11.2023
perfektní
LK Avatar autora Lenka Kulda | 4.11.2023
Zatim velmi spokojena, ukaze cas:-)
ZN Avatar autora Zbyněk Nešpor | 29.9.2023
Maximální spokojenost!
JN Avatar autora Jitka Němcová | 12.8.2023
A Avatar autora Alex | 8.6.2023
Oceňuji komunikaci eshopu (p. Bartoň) a možnost dohody emailem. Mě osobně moc nevyhovuje dodání přes Top Trans, ale to je můj osobní problém a chápu, že těch firem co vozí i těžší a větší zásilky moc není. Nakonec to dobře dopadlo, když dva dny předtím s jinou zásilkou zajel kurýr do špatné vesnice s podobným názvem a následující den to taky vzdal, že mě prý nenašel. nakonec když už měl zásilky dvě, tak se k nám vydat musel a doručil obě najednou. Samotná ochrana stromků Motýle je neuvěřitelně jednoduchá na montáž a přitom funkční. Zatím jsem použil 5 ks na dvou loukách u lesa a po několika dnech zatím zvěři odolává. ta nyní v červnu není hladová, všude je zeleného dostatek. Uvidíme v zimě :-) Pro použití u domu, když člověk potřebuje jen pár kusů, je to super, ale jinak nejde o levné řešení. Cena, byť chápu realitu na trhu, je asi největší a vlastně jediné mínus. I tak dávám 5 hvězdiček
Avatar autora Igor Čižmář | 16.5.2023
PK Avatar autora Petr Klenka | 14.5.2023
Jak výrobek, tak i službu hodnotím na výbornou. Opravdu to funguje. Je to sice dražší, ale použitelné opakovaně. A vezmeme-li v potaz cenu stromků (a v případě poškození opakovaný nákup a úrodu o rok později), vyplatí se to. Děkuji pane Bartoni.
V Avatar autora Vašek | 9.5.2023
U pana Bartoně jsem bral 10 kusů individuální oplocenky na zkoušku. Od produktu čekám, že bude funkční a vydrží. Reference jsou velmi příznivé. Komunikace včetně nákupu byla absolutně bez problému.
L Avatar autora Lenka | 29.4.2023
Oceňujem rýchle jednanie a konzultácie. Zároveň mi bolo jasne povedané, že ochrany stromov sú v prípade chovu kôz menej účinné - riešime to dodatočnou vrstvou pletiva a počítame s tým, že ich budeme musieť častejšie upravovať/opravovať. Inštalácia je jednoduchá.
T Avatar autora Tomas | 22.4.2023
Dlouho hledám možné oplocení, ktere by vypadalo dobře, rychle se instalovalo a stromy dostatečně ochránilo před okusem zakrslých koz. Popis produktu motýle a reklamní fotografie s kozami mě zaujaly a tři ochrany jsem objednal. Realita: kozy bez problémů ono "robustní" pletivo prohnou, rozevřenou, poskakaji... a ke stromu se dostanou. Přišel jsem o triletou meruňku. Takže za mě motýle doslova k hovnu co se ochrany před kozou týče. Na srnčí bych jim nefandil vůbec.
MB Avatar autora Michal Bartoň (Administrátor) 23.4.2023
Vážený Tomáši, k Váši první recenzi mého obchodu jsem Vám nabízel řešení. Má nabídka stále trvá.
M Avatar autora Martina | 18.4.2023
Obchod a komunikace perfektní, velmi rychlé dodání. Snadná montáž a celá konstrukce je subtilní, neruší, tedy jsme maximálně spokojeni.
Avatar autora Stanislav Šenkýř | 17.4.2023
L Avatar autora Lucije | 17.4.2023
Skvělá komunikace - poradenství. Rychlost dodání Skvělý produkt - rychlá, jednoduchá montáž
JB Avatar autora Jiří Buneš | 20.3.2023
Bylo instalováno 120 ks ochran stromků po podzimní výsadbě v mítech kde zatahuju vysoká i černá. Ochrany drží i navzdory rozrytému okolnímu terénu velice dobře. S ohledem na cenovou situaci je cena velice přívětivá ve vztahu k jakosti a trvanlivosti ochran.