Jaro 2023. Jak si stojí ochrana stromů Motýle?

Jak si stojíme a co chystáme?

Díky Vám je letos zatím naší ochranou stromů Motýle ochráněno 648 stromů! Velmi mě těší narůstající zájem o náš produkt. Opakované objednávky ukazují, že dlouhý vývoj a testování konstrukce stál za to. Jako hlavní benefit hodnotíte, že se jedná o systém kompletní “skládačky”. To byl jeden z hlavních parametrů v mých nárocích na produkt a jsem rád, že se to povedlo. Dařilo se nám všechny objednávky doručovat do několika dnů. Uvědomuji si, že včas dodané objednávky zaručí minimalizaci ztrát již vysazených stromů. Celé léto budu pracovat na tom, abychom i větší množství objednávek během podzimních výsadeb zvládli. 

Stromy chráníte v agrolesnických systémech se stovkami stromů.

Rozšiřuje se i zákaznická základna z pohledu umístění stromů. Zvyšuje se objem objednávek pro obce, sady, soukromé zemědělce zaměřující se na agrolesnictví a nově i stavební a rekultivační firmy. EU letos chystá podporovat systémy agrolesnictví významnými dotačními tituly (více informací). Nejčetnější však stále jsou zákazníci, kteří potřebují ochránit stromy v menším množství ve svých zahradách, u chat a domovů. Ať už jde o ochranu stromů před vysokou zvěří, ovcemi, ale i psy, kteří mají zálibu ve vyhrabávání kořenů. Více o zkušenostech našich zákazníků si můžete prohlédnout v recenzích. Děkuji za sdílení Vašich zkušeností s naší ochranou stromů. Často se ptáte, jakou variantu našeho výrobku zvolit. Pro lepší rozhodování mezi jednotlivými variantami, můžete navštívit tento díl blogu. 

Pro registrované uživatele chystám určité výhody, tak neváhejte a registrujte se

Děkuji za Vaši přízeň. Budu Vám vděčný, když se se mnou podělíte o zkušenosti a poznatky s ochranou stromů, které by vedly ke zlepšení produktu (info@ochranastromu.cz, 603 526 902). Můžeme tak posunout úroveň našich služeb. Užijte si růst Vašich vysazených stromů a přeji Vám krásné léto.

Michal Bartoň

IMG_20230420_130514